Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Vrouwen in de overgang.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Vrouwen in de overgang.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

vera

Geschreven op: Zaterdag 20 November 2010 om 12:56
Ongepast of beledigend?

Soms nou ja soms word ik stapelgek van mezelf!!!
Die stemmingswisselingen iemand de gouden tip???
Al 7 jaar loop ik te klooien en nu moet waarschijnlijk m''n baarmoeder eruit,overgang??
Naar wat??? Een beter leven??? 

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: susan op Zaterdag 20 November 2010 om 13:37 Gek bericht?

waarom moet je baarmoeder eruit dan wat is de reden ervan..en wat is je leeftijd!!


Geschreven door: vera op Zaterdag 20 November 2010 om 14:38 Gek bericht?

Heb een voorwandverzakking en ben 54 jaar, loop al een poosje ermee maar herkenbaarbaar..... vrouwen lopen er altijd te lang mee door


Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)