Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Vrouwen in de overgang.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Vrouwen in de overgang.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Ria-55

Geschreven op: Zondag 13 December 2009 om 11:58
Ongepast of beledigend?

hallo allen ,

gooi het toch even op het form smiley
herkennen jullie dit?
loop al denk bijna 2 weken met een zeurige koppijn,dan is het weer even weg en dan komt het weer.
niet dat ik een paracetamol moet nemen,dat niet!!
ook een beetje loopneus,ook dat is maar even.
gewoon een klote gevoel in je hele hoofd . smiley
en soms gaat het wel weer.

is die onrust en gejaagdheid wel stukken minder en dan weer dit.

ik hoor graag van jullie.

liefs Ria
 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Geschreven door: Samantha op Zondag 13 December 2009 om 12:09 Gek bericht?Hey Ria ik geef de schuld dan aan de stresss die ik ervoor gehad door mezelf zo rot te voelen heb een soort spanningshoofdpijn die maar langzaam wegebt. Ook nu heb ik dat en me oren slaan steeds dicht met een mega ruis.
Zal ook wel bij die rot overgang horen.
Liefs van Samantha


Geschreven door: jojo op Zondag 13 December 2009 om 16:44 Gek bericht?

ria,ook ik heb dat hoofdpijn gevoel verstopte neus en loopneus.diaree de ene moment en dan weer goed. net wat je zegt, is de onrust een stuk minder krijg je dit. vandaag weer een verstopte neus,een trillig gevoel in me lichaam de hele dag.beetje hoofdpijn,oren die dichtklappen, werd wel wat warm (opvlieger) maar niet genoeg dat de klachten weggingen.
knetter word je ervan
jojo


Geschreven door: sike op Zondag 13 December 2009 om 17:56 Gek bericht?

Ria ook ik heb last van rot steken en pijnen in mijn hoofd nu al 2 weken het verspringd van voren naar achteren, soms even weg, maar hups daar is het weer ben er duizelig van en wordt er ook angstig van en dan is het cirkeltje weer rond. volgende keer komt er weer een andere klacht voor in plaats om gek van te worden. groetjes Sike


Geschreven door: Meryem op Zondag 13 December 2009 om 18:15 Gek bericht?

Dames, als we nu eens met z,n allen gaan denken: we hebben allemaal klachten maar elke dag worden de klachten minder.....minder.....minder...gaan over....over.....OVER !!!

Ik lees een boek over gedachten positief te programmeren en echt na enige oefening werkt het. smiley


Geschreven door: jojo op Zondag 13 December 2009 om 19:09 Gek bericht?

so simpel is het niet Meryem , de klachten komen en gaan,ik ben nu ruim 6 jaar niet meer ongestelt geweest,was dus al een paar jaar daarvoor ook al bezig. na 3 jaar kwamen de klachten(die ik dus nog niet zo erg had)extreem bij me.kijk ik heb heus wel uren dat ik me nu lekker(redelijk) voel,de betere dagen zijn er meer(mag ook wel is) maar leg maar is uit hoe je poso kan zijn als je je zo klojo voelt bij opstaan begint het al,of midden in de nacht word je er wakker van smiley bij mij werden de klachten nu bijna iets meer als een maand minder en hup BOINK.en nee ben geen zielig geval doe me huishouden,verzorg me beesten binnen en buiten.lach zelfs geregeld,en ach ik heb zoveel boeken gelezen erover, en klachten gaan en komen,soms verdwijnen ze voor even. wel deze dame van 56 kan vndaag dus echt ff niet poso zijn


Geschreven door: Meryem op Zondag 13 December 2009 om 19:37 Gek bericht?

Ik begrijp heel goed wat je voelt Jojo. Iedere vrouw ervaart de overgang op haar eigen manier. Zo ervaar ik het ook op mijn manier....maar zie ook vele nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen om moijn leven als vrouw beter te maken.


Geschreven door: jojo op Zondag 13 December 2009 om 20:25 Gek bericht?

dat snap ik dus ook weer van jou Meryem. ook ik heb en zie dat wel,vandaag ff niet al voel ik me weer wat beter in me vel komen ,na een rotdag pfffffffffff, net wat ik zei ik heb al betere dagen en geniet daarvan en zie ook nieuwe uitdagingen wel en kansen. mijn droom is weer aan het werk straks te gaan wat ik 22 jaar heb gedaan


Geschreven door: Meryem op Zondag 13 December 2009 om 20:43 Gek bericht?

Mag ik weten Jojo wat voor werk je na 22 jaar weer wilt oppakken?
Veel vrouwen in de overgang gaan ondanks vele klachten weer nieuwe uitdagingen aan. Dat vindt ik echt knap, knappie zelfs!
Wat ik tijdens de overgang ben gaan doen is het bezoeken van oude mensen die alleen zijn. Heel fijn om die eenzame mensen blij te maken en het doet mijn overgangsklachten hiermee te verzachten.
Ik hoop Jojo dat je ook echt die droom kan waarmaken, maar volgens mij lukt je dat ook.
Heel veel plezier er mee en ook een positieve start in 2010.


Geschreven door: cath op Zondag 13 December 2009 om 21:22 Gek bericht?

Heb ik ook, juist alsof ik griep ga krijgen, maar dan gaat het weer een paar dagen beter, om dan weer te verergeren. Hoofdpijn rond mijn ogen, pijn in botten en spieren in mijn hele lichaam, trillende benen, overal prikjes en voortdurend zweetaanvallen. ''s morgens geen goesting om op te staan om dan een paar uur later weer wat welgezinder te zijn, pffffff. toch raar die overgang!!!!
Ik kan ook niet altijd positief denken hoor, het is een voortdurende strijd hť dames???
Groetjes van mij! smiley


Geschreven door: jojo op Zondag 13 December 2009 om 21:56 Gek bericht?

ben verpleegster geweest 22 jaar, en als nederlandse in belgie wonend moest ik een jaar nog is bij studeren pfffffffff , maar ik was met mijn hus aan het praten net en zei dat ik wat jij doet nu ook kan doen; gewoon bij mensen op bezoek gaan of via ziekenkas(fonds) contackt opnemen heb genoeg te geven. of bij mensen met een handicap. denk dat mijn goede voornemens zijn voor volgend jaar Meryem


Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)